MIT campus

More
13 years 3 months ago #3876 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Szia Azumi - ? ölelést is kap

- Szia Crystal, nem, nem hiszem, hogy komoly baja történt volna, csak olyan területen van a telefonja, ahol csak a sereg hálózatán keresztül lehet valamit beszélni. Murmanszki légibázis. Ha fogságba lenne akkor már szólnának. És mivel az automata veszi át a hívást, és nem pedig a Mr. [color=#333333:1z6v5jcd]"???ë? ?? ??? ????" központos úr, aki a hadifogoly ügyekben szokta, így nem hiszem, hogy a hiányos orosz tudásommal kéne zavarnunk, a központos által csak [/color:1z6v5jcd]???? ezredes úrként ismert kommunikációs tisztet, hogy keresse meg Lexit. Van Lexinek elég baja anélkül is, hogy ???? ezredes és ????? f?törzs le akarja verni rajta, hogy a közös vodkázásuk megszakítását holmi nemzetközi hívások miatt. Ne feledd, ott egy ilyen legalább a kommunikációs tisztet, az ? tiszthelyettesét, és a katonai titkaikra féltékeny 4-5 lehallgató tisztet foglalkoztat. És nem egy rémtörténetet hallottam már arról, hogy ez mit is jelent. De ha akarod, akkor szerzek szinkrontolmácsot, ha Jeff orosz tudása nem megfelel?, és majd felhívjuk ?t közösen. - Igyekszem félig tréfával, félig a központos által használt nevek halálosan komoly el?adásával megnyugtatni.

- Csak a legjobb tolmácsom kitalálná, hogy menjek koncertjükre... Énekesnek. - Egészítem ki a problémát

De gyorsan átadom a telefonszámát az illet? dobosnak, azzal hogy hivatkozzon rám, de [i:1z6v5jcd]éppen órán vagyok[/i:1z6v5jcd], így nem tudok menni, pláne nem énekelni.

Úgy igyekszem helyezkedni, hogy mindkét Azumi közel legyen hozzám, de ugye "az én Azumim" azért lényegesen közelebb legyen, de ne annyira, hogy zavarja.

- Crystal, ezek szerint te még nem hallottad a híreket. Pedig féltem róla, hogy az egész város már err?l beszél... Hogyan is kezdjem.

- Emlékszel a kalózokra? És arra, hogy Jeff valamiért Keisinger Otto-ra gyanakodott? Nos az apja, Severin nem éppen rajongott az ötletért, hogy a fiára terhel? vallomás született. De ahogy sikerül összeraknom az ötletet, Jeff is kicsit többet tudhatott a helyzetr?l, mint gondoltam, ugyanis Ottonak volt némi kapcsolata a kalózokkal. Err?l viszont, hogy, hogy nem Lexi is tudott. A hogyan-t nem kell megmagyarázni.

- Macskának ez a kedves követ?je az aki Otto-t távol tartotta a kalózoktól. De így ? is tudott róla. Amikor pedig [i:1z6v5jcd]kedvességb?l[/i:1z6v5jcd] küldött nekünk újságot, megosztotta a zsákmányt, akkor amelyik macskát küldte az is hasonlóan akart tenni, megosztotta a zsákmányt, mer? kedvességb?l, ez náluk [i:1z6v5jcd]nagyon[/i:1z6v5jcd]? fontos és különleges gesztus. Ez volt az a ronda patkány az újságon. Lexi nehezményezte, mert mi van, ha [i:1z6v5jcd]te[/i:1z6v5jcd] meglátod. Így küldött a macska sámán Azuminak egy vissza nem utasítható ajánlatot, miszerint ha nem akar komoly gondba kerülni, akkor patkány helyett kalózt hozzon kiterítve.

- De egy macska sámánt nem arra teremtettek, hogy üldözze a zsákmányt, hosszasan, majd kiterítsen ilyesmit. Ezért segítséget kért, a segítség szelleme viszont besugárzott pár háztömböt, amib?l komoly ügy van. Nomeg a médiának pár droneja is lepottyant amikor megszegték a repülési tilalmat. Hozzá vissza tudtuk követni az eseményeket, ? nem akar mást bajba keverni, el akarja vinni a balhét.

- Egy volt barátjának kapcsolata van egy ökoterrorista szervezettel. A környékén fura paraállat támadás volt nemrég. A Keisinger házban lakik ami sokak szerint maga az asztrális háttérzaj megtestesít?je. Alkalmazottként köze volt az Inside Viewhez amit sok csúnya dologgal lehet vádolni. A legjobb neki az, ha nincs esküdtszék, van helyette egyetemi fegyelmi vizsgálat, mert valamit hibázott veszélyhelyzetben.

- Csakhogy Severin el akarja távolítani Otto közeléb?l, és hiába kértem, hogy vizsgálja meg, kérdezze meg Erikát, Ottot róla úgy döntött, ha meg akarom védeni biztos szükségem van rá, így amíg szükségem van rá, addig komoly fenyegetések mellett marad, utána el akarja távolítani a házból. Jó lenne megvédeni, megmenteni. És jó lenne, ha a sugárzási adatokat egy kicsit tompítva ismerné meg a jegyz?könyv. - Vezetem el? a problémát

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #3878 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
A poénok egy kicsit máshogy sülnek el, mint ahogy szeretted volna, ugyanis közületek csak te tudsz egy kicsit oroszul. Azt ugyan sejtik az el?adásmódodból, hogy ezek valami vicceset jelentenek, de mivel te sem tudod igazán, hogy ezek mit jelentenek, Azumi sem csatlakozik be, hogy fordítsa [és ezek szerint eddig orosz nem kellett neki] és a többiek se értik így elmarad a várva várt röhögés.

-"Hát... Ha szerinted nincs nagy baj, akkor ne hívogassuk. Biztosan zavarnánk vele." javasolja Crystal.

-"Jeff eredetileg arra a Faustusos fickóra gyanakodott. Az is Severin, csak nem akarom összekeverni. Szóval Jeff rá gyanakodott. Meg mondta, hogy mintha németet is hallott volna. Ez így két ember, de akkor ezek szerint egyik sem volt."

-"Fúj! Fúj! Igen, arra a ronda véres patkányra emlékszem. Rám hozta a frászt, f?leg úgy reggel." undorog egy kicsit Crystal az emlékek hatására. "Ha nem bánjátok én nem hoztam magammal semmiféle rágcsálót, vagy zsákmányt vagy ilyesmit, de ett?l még nem utálok senkit."

-"Azt még értem, hogy valamit tenni kellett a kalózokkal szemben, de pont megöletni ?ket és pont Lexi?" hitetlenkedik Crystal, Azumi viszont csak bólogat.
-"Ne haragudjatok, de ez nekem annyira hihetetlen..." csóválja meg a fejét Crystal. "Majd megkérdezem t?le, ha hazajön, de ez szerintem valami félreértés lesz."

-"Oké, akkor most van egy elég vészes helyzetünk amit ki kellene kalapálni. Azt, hogy megússza, ha a professzorra nem hagyatkozhatunk, akkor neked kell megoldanod, mert ha én oldom meg az még rosszabbul fogja magát kiforrni. Ha belekeverem a Renrakut, és szerzek nekik kéretlenül egy ellenséget a professzor személyében, az nem jó. Ha mondjuk valahogy berántom Miyazaki szant, akkor az meg neki nem lesz jó, én pedig nem vagyok abban a pozícióban, hogy csak úgy vezet?i kinevezéseket osztogassak. Cégrabszolga pedig gondolom Miyazaki szan nem akar lenni. Ha viszont én kérem meg a professzort, akkor vagy a Renraku lóg eggyel, vagy a professzornak van egy üt?kártyája a Renraku ellen. Na és akkor még szó sem volt arról, hogy itt ez a Derezz, aki megint csak nem egy túl jó ajánlólevél. Esetleg a sugárzásos dologban lehet segíteni, de a legjobb az lett volna, ha bele sem kerül abba az átkozott jegyz?könyvbe."

-"A házas dologgal nem tudok mit kezdeni. Ha gondolod vehetek neki egy lakást, vagy egy házat, ha gondolod, az még nem fog agyonvágni, vagy ha azt szeretnétek akár bérelek egyet, viszont ha itt konspirálunk a professzor ellen, az se neked" bólint feléd Azumi, "se neki" biccent Miyazaki felé "nem lesz túl jó. Az a Severin sem hülye, szerintem amint befejezi a varázslást, vagy az ódon könyvek bújását, vagy azt, amivel épp elfoglalta magát, egyb?l le fog neki esni a dolog. Aika miatt viszont kell szövetségesnek, úgyhogy én, bár nem szívesen, de azt mondom, legjobb lesz ha Miyazaki szan messzire elkerüli Ottot. Ha ugyanis Otto mondjuk elveszi, vagy valami hasonló, mert biztos, hogy miattam ez is megfordult a fejetekben, akkor annak nem lesz jó vége. Anyuékat szerintem még most is eszi a méreg és emiatt biztos, hogy még fogok szenvedni és legalább tízszer annyit, mint amennyit ?ket ette a méreg. A professzort viszont nem ismerem, de ha a veszett hírét veszem alapul, akkor szerintem az itt jelenlév?k közül mindenkinek leszedné a fejét két másodperc alatt és egyszerre."

-"És én hol tudok ebben segíteni?" kérdezi félénken Crystal.

Csapat riadó!

More
13 years 3 months ago #3879 by TheElf
- Azumi, nem hiszem, hogy Severin [i:5g7z1jua]ellen[/i:5g7z1jua] beszélnénk. Severin elég kegyetlen professzor hírében áll, de alapvet?en pont ezért is ó tanár, és meg akarja óvni Otto-t. Úgy gondolom, hogy jelenleg az [i:5g7z1jua]? érdekében[/i:5g7z1jua] is áll, hogy Miyazaki szan a lehet? legjobb helyzetben ússza ezt meg. De küldök Severinnek egy üzenetet mindenképp ne a háta mögött menjen a diskurzus.

Severinnek egy üzenet (ez nem zavarja mint egy hívás), persze el?tte a többiek is átnézhetik ?ket.

"Szia Severin, Miyazaki Azumi kisasszonyról derült ki egy, s más, amit több forrás meger?sített. Lexi [i:5g7z1jua]kényszeríttette[/i:5g7z1jua] a kalózokkal való leszámolásra, amibe bevonta a barátait, ezeknek volt ilyen szelleme. Ami kiderült viszont, hogy Lexi azért ?t kényszerítette erre, mert Miyazaki kisasszony kérte meg Otto-t a kalózoktól távol maradásra. A sugárzás mértékét igyekszem eltusolni de jó lenne, ha valaki segítene mentesíteni a területet, erre megkérnék embereket amíg te nem érsz rá, ne legyen jelentés az ügyb?l. Ha Azumi szerepe kisebb az ügyben, kevésbé kötik azt a Keisinger házhoz, és továbbra is távol tarthatja a kalózokhoz hasonló bajkever?ket Ottotól. S, mivel eddig is megtartotta magától a titkaidat, jó lesz ? az Inside View 2 élére is. Win-win-win."

"A terrorista kapcsolata kapcsán meg, a legtöbb fiatal macska nem érzi a veszélyt, felel?tlen volt, de már új barátok kapcsán inkább paranoiás. És ha egy toxikus üggyel egyszer megjárta azt mérföldekre elkerüli. Ahogy Ottonak úgy neki is kell, hogy megégesse magát a t?zzel, de akár össze is illhetnek. Így pedig Ottonak is jól jön, hogy látja egy neki fontos személy is megégetheti magát, talán még tanul is abból, hogy ide vezethetnek a dolgok. Azumi viszont sámán. Amúgy sem való neki a taumaturgia tanszék, ha kemény akarsz lenni, kirakhatod onnan, hozzám átjön Credit beszámítással, rajta tartjuk a szemünket ? pedig Otto-t is távol tartja a nagyobb bajoktól, és s a sajtót is a Keisinger háztól. Te is elég kemény voltál vele, nem mondhatják, hogy részlehajló vagy, ha esetlen Azumi Keisinger lesz bel?le. De nem is kap a kelleténél szigorúbb büntetést. Ha pedig nálam, s a seregnél kap egy kis nevelést, hamar elt?nik minden aggály. Neked is értékes szövetséges lesz akár hosszú távon is."

- Mint professzor a professzornak jogos az üzenet, és nem hiszem, hogy zavarná a kupaktanács. Hiszen Miyazaki szan a Keisinger házhoz köt?dik, ha ? nem köt?dik a problémához annyira, akkor a Keisinger ház sem.

More
13 years 3 months ago #3880 by Nyarlathotep
[i:26698xpd]Ne gondold, hogy kiadom a kezem alól és hogy ennyivel megússza. Te magad is tudod, hogy az ilyet nem kell elkövetni, vagy ha már megvan, nem kell hagyni kijutni. Ha meg mégis megfognak vele, akkor vae victis. A sugárzást meg szerintem nem érdemes eltussolni. Még csak az hiányzik, hogy valami amat?r egy robottal meg egy Geiger-Müller számlálóval kiszagoljon nekem valamit, vagy valami más balhé legyen bel?le. Én biztosan nem fogok tudni odamenni, hacsak nem akarjuk azt, hogy egy kicsivel kés?bb, mondjuk egy-két szívvel kés?bb kelljen elkapni ezt az izét, amikor már nem éhes csak haza akar menni és NAGYON mérges, mert nem tud. Egyébként is allergiás vagyok a gumikeszty?kre.

Az a lány szerintem egy id?zített bomba. Ha nem tudom biztonságos távolságban, akármikor elkövethet valami marhaságot. Oké, volt mondjuk két jó húzása. Ezzel szemben van mondjuk egy olyan rossz húzása, ami öt jó ellenében is még negatívba húzná a mérleget. Amikor én csináltam marhaságokat, másutt csináltam, máshogy, más jogi környezetben. Itt nem otthon vagyunk és bármikor hazaküldhetnek, hacsak be nem vonulok, de öreg fejjel nem fogok. A múltkori tapasztalat is elég volt nekem a katonaságból, itt nem kell egy kis extra. Na meg szégyenszemre öreg fejjel a suhancok közé...

Nem tudom mit akarsz vele, de alattam, nálam marad, akkor is ha tábornoknak sorozzátok be egyb?l. Nem fog macska módra kisiklani. Ha kisírta magának a büntetlenséget nálad, akkor meg neked kéne eltüntetni a nyomokat és nem engem piszkálni, hogy de ugyan csináljam már meg. Tengernyi dolgom van és ez nem egyszer?. Most megcsinálom, különben a nyakamba varrsz valamit, lévén te manipulálod a híreket, meg a dolgokat és akármikor a rám zúdíthatod az egészet. Sokkal egyszer?bb lett volna az én javaslatom és még az a megégetés is meglett volna. Na meg ha semmi köze hivatalosan a helyhez, leszámítva azt, hogy nekem kellett kordában tartanom... De most már mindegy. Mekkora területet akarsz? Megcsinálom. De ne hidd, hogy mosolyogva és puszta jó szándékból, vagy hogy egy percre is megbocsátottam volna a kis védencednek. Sírt volna inkább nekem... [/i:26698xpd]írja vissza Severin. Ehhez ugyan nem járt hang, de el tudod képzelni, milyen hangon mondta volna. Valószín?leg nem túl boldog.

Csapat riadó!

More
13 years 3 months ago #3881 by TheElf
"A rituáléd fontosabb, a megtisztítás nélkül is megvagyunk. Hogy Miyazaki Azumi kisasszony ki alatt van, nem érdekel, de nem az els? macska sámán akit látok, és nem szoktak id?zített bombák lenni. Fiatalon kockázatosak, de nem gyerek már. Panaszkodni meg nem mer, de a macskákat jobban ismerem. A nyomokat eltüntetem, és megoldom biztos ne kerüljön a Keisinger ház közelébe semmi nyom, de [i:1odml9dg]kérlek[/i:1odml9dg] igyekezz megért? lenni Miyazaki Azumi kisasszonnyal. Ha szemmel tartom, és ? is szemmel tartja Ottot, akkor nem kerülnek bajba. De te is punk vagy, tudod minnél er?sebb a lánc, annál er?sebb a lázadás, és szerintem már észhez térítetted, így nem árt [i:1odml9dg]odafigyeléssel kontrollálni.[/i:1odml9dg] A te id?d pedig a rituálé és a kutatások miatt értékesebb, én pedig jobban ismerem a macskákat."

More
13 years 3 months ago #3882 by Nyarlathotep
[i:1qg8ds96]Majd ÉN tartom szemmel. Az enyém el?l kicsit nehezebb elt?nni, f?leg, hogy az oda is követi, ahová te ha megfeszülnél se tudnád. Egyébként is a Keisinger Ház családi ügy, hacsak Otto fiam föl nem robbantja valamivel, de eddig nem úgy vettem észre, hogy ezen munkálkodna. Azt a lányt meg küldjétek el a Dartmouth St. 306-os számra, vagy vigyétek el ha nem tudna menni. A feleségem majd rendbe hozza. Volt már dolga a módszeremmel. Mondjuk úgy, hogy utánam meg ?... takarította el a dolgokat... Ezt is el fogja tudni, minden komolyabb szöv?dmény nélkül.

P.S.:
Lehet, hogy csak abból tanulunk, ha megégetjük magunkat, de ha egyszer már megtörtént a dolog, akkor viszont mi is rendkívül paranoidok tudunk lenni. Ez bizonyára a közös vonás a "kisasszonnyal", de ha meghallaná, valószín?leg ? volna érte a legmérgesebb, tehát ne mondjatok neki semmi ilyesmit és f?leg ne azt, hogy én mondtam.[/i:1qg8ds96]

Csapat riadó!

Time to create page: 0.268 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.